Om Stairway

Stairway er Københavns nyeste spillested i vores by som vokser og gror!

Stairway er et professionelt midsize black box venue med en kapacitet på 350 publikummer. Her præsenteres danske og udenlandske artister og gives plads til de alternative genrer, de finurlige musikmiljøer, og den nyskabende og grænsesøgende musik, der spænder fra garagerock og indie over den elektroniske verden til det finske råbekor og japansk noise.  

Stairway er opkaldt efter sangen ’Vanlose Stairway’ af Van Morrison, der blev skrevet, da han boede i byen i slutningen af 1970’erne. 

Stairway drives af DIT:KBH, som står for Do-It-Together København. DIT:KBH har til formål at forløse Københavns mange alternative musikmiljøer. DIT:KBH er drevet af en kærlighed til at opdyrke og skabe kultur sammen med andre. I fællesskab med en lang række af Københavns attraktive kulturaktører og musikmiljøer udvikler, og driver DIT:KBH derfor nogle af byens mest innovative kulturscener. DIT:KBH arbejder for stærke partnerskaber og frivillighed i kulturen, hvor der skabes levende, inkluderende og bæredygtige fællesskaber.

Stairway er medlem af Dansk Live og støttet af Københavns Kommune, Statens Kunstfond og Vanløse Lokaludvalg.