(0) + Xenoblight

01 jul

Dato

tor. 01. jul. kl. 19.00
Udsolgt
Koncerten er flyttet fra den 19. december
Koncerten er udskudt og ny dato følger.

(0)
(0) er en af de bedst bevarede hemmeligheder fra den danske undergrund. Kun meget lidt information kan findes og musikerne bag forbliver anonyme - i stedet vælger de at lade deres harske og ekstreme soundscapes tale for dem. Bandets selvbetitlede debut-EP fra 2017 afprøvede grænserne for black metal, progressiv metal, drone og post-metal. EP'er en krævende og multi-facetteret affære, der boltrer sig i kaskader af sortnet vrede og dyster melankoli. I april 2020 udgav Napalm Records (0)'s debutalbum 'SkamHan' - en klar drøm indpakket i growlende, mørk melankoli. Syv eksplosive og tyngende skæringer overbragt i et vildskabsvanvid, der springer ud som en hallucinerende mikstur af black, drone og post-metal krydret med intense sludge og progressive inspirationer.

 

XENOBLIGHT
Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.
Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debut plade 'Procreation' som udkom 8. februar 2018. Siden har bandet gjort sig internationalt bemærket.