Babylove & The Van Dangos

02 okt

Dato

lør. 02. okt. kl. 19.00
100 kr. + gebyr
Dørsalg 130 kr.
Et af verdens allerbedste ska- og rocksteady bands skal opleves live på Stairway!

Babylove & the Van Dangos

Det har strømmet ind med lykønskninger og rosende ord fra hele verden siden Babylove & the van Dangos udgav deres sjette album, 'The Golden Cage', i 2019. Bandets iørefaldende og livsglade musik spilles på radiostationer så langt væk som i Venezuela og Mexico, og de største stjerner inden for ska- og rocksteady genren har for længst give bandet deres anerkendelse.

Efter et år med aflyste koncerter og festivalshows i Danmark og Tyskland står Babylove & the Dangos igen klar til at indtage scenen efter udgivelsen af 'The Golden Cage'. Det sker på Stairway i foråret 2022, hvor bandet samtidig udgiver en række nye singler i samarbejde med deres internationale samarbejdspartnere.

Babylove & the van Dangos er et world music band, der skal opleves live. De sprudlende caribiske rytmer, blæsersektionen og den energiske Daniel Broman i front har i snart 20 år lagt europæiske spillesteder ned på stribe. Bandet forklarer det selv således: ”Som turnerende band forlader vi familie og venner for at komme ud og møde publikum. Det giver et meget unikt bånd. Ikke bare med hinanden i bandet, men også med alle de mennesker, vi møder. Vi får et helt specielt drive, når vi sætter os ind i bandbussen, og vi forlader ikke scenen, før sveden driver og alle danseskoene er blevet rystet. Vi er et liveband drevet af kærligheden til musikken”.

Babylove & the van Dangos er blevet kaldt "one of the best ska bands in the world" af tyske Riddim Magazine og ligger ifølge Ox Fanzine i top-10 over verdens bedste skabands. Således placerer bandet sig i eliten inden for den jamaicanske genre ska og rocksteady. De seks musikere har for længst bevist deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien, herunder Roskilde Festival, Spot, Smukfest, This Is Ska, Berlin Ska og Dynamite Ska.

Du kan godt begynde at støve danseskoene af efter al for lang tid gemt væk i skabet!