Cabal + A Crow's Murder + Nothing Noble

29 okt

Dato

fre. 29. okt. kl. 19.00
100 kr. + gebyr
Dørsalg 130 kr.
Undewerkets koncertarrangører rykker endnu en gang ud af kælderen i Valby og overtager Stairway!

CABAL

Et af de mest brutale og lovende metalbands fra København!
Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.
Bandet har siden udgivelsen af deres debutalbum 'Mark of Rot' markeret sig i ind- og udland ved at spille på festivaler som Copenhell, Roskilde festival, Euroblast Festival og Complexity fest og har desuden turneret i Europa, Japan og senest USA.
Cabal har samarbejdet med store og betydelige navne på den internationale metalscene såsom CJ Mcmahon fra Thy Art Is Murder og Matt Heafy fra Trivium.

 

A CROW'S MURDER

Death metal/Thrash crossover debutanter, som nu er klar til at udfordre den danske undergrund med deres rå, upolerede, intense og brutale musik.
Med snart tre singler, musikvideoer og en EP til foråret, er A Crow's Murder i gang med at skabe et mørkt og hårdtslående univers, med det formål at rive den danske metalscene midt over!

 

NOTHING NOBLE

Nothing Noble, et progressivt metalcore band fra København. De spiller en form for moderne, progressiv metal, hvori de benytter tunge, sykoperede grooves og varierende dynamik til stor effekt, mens der stadig holdes fokus på atmosfære og stærke melodier. Den ubarmhjertige debutplade “Modern Dismay” fra Nothing Noble består af ryghvirvel brækkende, bouncy grooves, der graver sig ind i marven ved brug af tyngende atmosfærer og insisterende melodier, der skaber harmoniske pusterum mellem de synkoperede, energiskebevægelser. Albummet indeholder sjæleknusende, frustrerede råb og growls, sidestående med store crescendos og akkompagnerende dybe dyk ned i mørket, som tilføjer til den ubøjelige, intense stemning. Derudover kan pladen prale af features fra prominente vokaler fra den internationale metalscene. “Modern Dismay” er en opvisning af opverdrevet groovy og delikate dissonante, frastødende riffs og fængende refræner.