CS Nielsen + Sweet Pete & The Land Band + Mukherjee

15 maj

Dato

lør. 15. maj. kl. 19.00
90 kr. + gebyr
Dørsalg 120 kr.
Bered dig på et magisk møde med mørk og dramatisk americana og atmosfærisk countryrock.

CS NIELSEN

Der er lagt op til en stemningsfuld aften, når udgivelsen skal fejres. CS Nielsen leverer stærke, medrivende sange, der veksler mellem fikspunkterne på livets landevej: længsel, savn, ansvar, afmagt, tvivl, tro, håb, kærlighed og død. Musikken er enkel og melodiøs. Inspirationen fra de gamle amerikanske folkemusiktraditioner resonerer i CS Nielsen og hans sange.
I slutningen af 2020 udgav CS Nielsen sin fjerde plade med titlen ’Pilgrims’. Den rummer nogle af de stærkeste sange, fra den drevne singer-songwriters hånd, og lytteren inviteres ind i et univers, hvor musikken og lyrikken både er smertefuld og lutrende. ’Pilgrims’ balancerer mellem den nære fortælling og den dybe mytologi og vidner om en musiker og sangskriver, der er tunet perfekt ind på sin kanal.
Live akkompagneres CS Nielsen af de to erfarne musikere: Michael Lund (dobro, lapsteel, Omnichord mm.) og Johnny Stage (el-guitar, el-mandolin, glockenspiel og Fender VI).

SWEET PETE & THE LAND BAND

The Land Band er et nyt dansk orkester med et stort og mytologisk tekstunivers hentet direkte ud af det amerikanske landskab. Bandet skaber musik i bredformat og kombinerer det følelsesfulde med den mere hårdrockende del af genren. Det handler om åbne vidder, spiritualitet og forsoning.
Bandet udgav deres debutudgivelse ’LAND’ i sommeren 2019. I stemningsfulde sange bliver landskabet skueplads for både den store historie og den enkelte skæbne. The Land Band benytter Americana-genren til at skabe deres egne sungne myter. På den måde er musikken en hilsen til et amerikansk drømmeland, en rejse ind i et både velkendt og fremmed territorie. Her hersker både følelser af tab, frihed og forsoning, et originalt bud på Americana skabt af danske musikere.
Land Band spiller som trio til denne koncert og består af Christen Brunsgård (rytmeguitar og vokal), Klaus Møller (leadguitar og kor) og Rasmus Skov (pedal steel guitar).
 

MUKHERJEE

Oscar Mukherjee (MUH-kar-dji) er singer/songwriter med rødder i pop/rock, folk og blues. Oscar Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene. I efteråret 2019 stiftede han bandet Mukherjee sammen med guitarist Jakob Holm, bassist Henrik Poulsen, guitarist Søren Bigum og trommeslager Søren Poulsen. De tre sidstnævnte kendes bedst som rytmesektionen i Peter Sommer & Tiggerne, og to af disse er også faste medlemmer i Jonah Blacksmith. Det rutinerede A-hold løfter Oscar Mukherjees stærke sangskrivning og dragende skrøbelighed til nye højder. Dansk nærvær møder amerikansk landevejspoesi!