Java Skull + Song The Devil Taught Me

14 maj

Dato

fre. 14. maj. kl. 19.00
100 kr. + gebyr
Dørsalg 130 kr.
Byens bedste garage blues trash trio!

JAVA SKULL
Som en føniks ud af asken opsteg Java Skull fra resterne af de legendariske garagepunkere The Untamed. Bandet var oprindeligt en duo bestående af Mark Burer og hans mangeårige sidekick Jakob Øllgaard, men har siden udviklet sig til en trio bestående af Burer, Alioscha Brito-Egana og Kiko Sjöberg.

Bandets burleske trash-blues tager dog stadig afsæt i de gamle dyder om simpel og effektiv sangskrivning, nerve frem for perfektionisme og en no bullshit attitude, som man kender det fra Tom Waits og The Cramps. På enhver skæring der falder fra bandet er det tydligt at herrerne i Java Skull kender deres garagerock til fingerspidserne.

 

SONGS THE DEVIL TAUGHT ME
“Something old, something new, something borrowed, something blue - A life long marriage to rock’n’roll music.”

Med benene dybt plantet i psychobilly-scenen kan Peter Sandorff skrive navne som Nekromantix, Mad Sin, Dead Kings og Hola Ghost på repertoiret. Han har udgivet en lang række albums, EP’er og singler og turneret over hele verden med sin musik. På sidelinjen har Peter Sandorff plejet sin passion for rockabilly og rock’n’roll og har opbygget et solidt katalog med egne og lånte numre, som han optræder med solo under aliasset Songs The Devil Taught Me.