Konni Kass (FO) + Jasmin (FO) + Stephanie Meincke

28 jan

Dato

tor. 28. jan. kl. 20.00
140 kr. + gebyr
Dørsalg 170 kr.
Koncerten er aflyst.

KONNI KASS
Konni Kass voksede op på Færøerne omgivet af musik og natur. For Konni Kass handler musik om at være tro mod sig selv. Hun lader sig drive af sin kreativitet og gør tingene på sin egen måde, i sit eget tempo. Konni’s musikalske udtryk er inspireret af pop, R’n’B, jazz og soul med en underliggende nordisk lyd.
Det anmelderroste debutalbum ’Haphe’ fra 2016 kulminerede i en lang række koncerter i ind- og udland samt festivaler som Iceland Airwaves, Spot Festival, by:Larm, Eurosonic og Roskilde Festival.
Konni Kass præsenterer ny musik til Vetrar Tour 2021 sammen med musikerne Torleik Mortensen, Per Ingvaldur Højgaard Petersen og Knút Háberg Eysturstein.

JASMIN
JASMIN er et færøsk projekt bestående af fire unge dygtige færinger, ledt an af den talentfulde sangerinde Jasmin Mote. JASMIN udgiver EPen ’’not that surprised’’ i løbet af efteråret 2020.

STEPHANIE MEINCKE
Med en enestående vokal og meget på hjerte inviterer Stephanie Meincke dig ind i en boble af store og små hverdagstanker og stiller skarpt på livet - set med en 24-årigs øjne. En autentisk indiepop-lyd, en stærk stemme og dybsindige tekster med rødder i start-00’ernes folk-pop udgør grundstenene i Stephanie Meinckes betagende, musiske univers, hvoraf der kan trækkes tråde til kunstnere som blandt andre Norah Jones og Maggie Rogers.