Rooftop GET DOWN

26 jun

Dato

lør. 26. jun. kl. 16.00
80 kr. + gebyr
Dørsalg 100 kr.
Præsenteret af Rekords som en del af sommerprogrammet WEEKENDEN.

Pladebutikken Rekords har i løbet af få år etableret sig som en nøgleaktør på den danske hiphopscene. Under normale omstændigheder er butikken på Bragesgade fyldt med et rend af rappere, producere og DJs, som et nørdernes paradis med de første 10-20 ton vinyl i reolerne.

I 2018 startede indehaveren Jakob endvidere sit eget pladeselskab som - hvad ellers? - Rekords Records, som efterfølgende har stået bag en række anerkendte udgivelser med dansk undergrundshiphop.

Den seneste udgivelse – Rekords Kompilation – udkom i 2020 med en række af Danmarks fineste rappere og producere – flere af hvem du kan opleve til koncerten på Stairways tagterrasse 26/6:
Tonni Is & Mighty One
Mystisk Lysfisk (Manky + Sofa T)
Esben og Telepa-T

 

WEEKENDEN

Velkommen til WEEKENDEN - et udendørs sommerprogram for engagerende og originale kulturoplevelser på tværs af København.
Her er noget for enhver smag. Der er noget til de musikelskende, til de kunstinteresserede, de madglade, de ligeglade, de spillelystne, de hygge-sultne, de politiske, de apatiske, de forelskede og de søvnløse.
Byen har hungret efter kultur, og derfor er DIT:KBH gået sammen med de københavnske kulturmiljøer om at fylde hver weekend i løbet af sommeren med oplevelser, og give københavnerne en række vedkommende, tankevækkende og samtaleskabende oplevelser.
Vi har valgt, at rykke hele programmet udendørs, og lade det fylde en række københavnske pladser med liv og mennesker. Alle oplevelser skal være tilgængelige for alle. Derfor er langt de fleste af oplevelserne gratis. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig det enkelte event. Weekenden er her. Weekenden vender tilbage hver uge.
Vi glæder os til at se dig under sommeraftenens lyse himmel.
Arrangementer offentliggøres løbende. Få det fulde overblik på www.ditkbh.kk.dk.