Skiven & Pis + Hyrevognene

04 jun

Dato

fre. 04. jun. kl. 18.30
70 kr. + gebyr
Dørsalg 100 kr.
Præsenteres af Kørfirs Records.

Denne aften kan du opleve Danmarks uforklarligste rapgruppe samt "budget-punk" fra Jylland. På vores tagterrasse vil der være pladesalg og gode sommer-vibes!

SKIVEN & PIS
Skiven & Pis er en rapgruppe med den klassiske opsætning: 1 MC og 1 DJ. Emilio Hestepis rapper og P-Skive producerer. Siden 2014 har de gjort hvad de kunne for at udfordre rapgenrens konventioner, og det er blevet til en række originale numre om så forskellige emner som små tissemænd og det moderne overvågningssamfund.
Skiven & Pis er alt andet end selvhøjtidelige, men det betyder ikke, at de ikke gør sig umage. P-Skive laver musikalske beats efter alle kunstens regler, og Emilio spytter tætte bars med komplekse rimskemaer. For Skiven & Pis er humor og professionalisme ikke hinandens modsætninger. Derimod er det at have det sjovt en forudsætning for at lave fed musik. Skiven & Pis er seriøst grineren!
I 2020 udgav Skiven & Pis deres kritikerroste debutalbum "Vor tids hest" og her i det herrens år 2021 har de endnu et album på trapperne.

 

HYREVOGNENE
Budget-punk fra Jylland. Forestil dig Herman, der var skurken i tv-serien ’Taxa’, bag rattet i en mørk Mercedes fra vognfirmaet Citybilen, mens han lytter til Beat Happening i bilradioen. Regnen trommer på forruden; nu dannes en arrig melodi med motoren i tomgang, hvilket minder lidt om nummeret ’Flugtkongen’. Hyrevognene har også en sang om Flemming ’Bamse’ Jørgensen. En anden sang handler om at gå på diskotek uden at score, og så er der også fortællingen om, hvordan Tandlægerne ved Runddelen har en shaman tilknyttet, så patienter behandles med ayahuasca i perioder med spidsbelastninger.
"It sounds very rough and angry, like the real abrasive shite you hope for when exploring the world-wide music." - MAXIMUM ROCKNROLL.

 

KØRFIRS RECORDS er et forholdsvist nyt pladelabel, der fokuserer på dansk outsidermusik. Kørfirs Records handler om kærlighed til musik på tværs af genrer, om at have det sjovt med at udgive musik og hjælpe hinanden med at få det ud til dem, der gerne vil lytte til andet end mainstream.