Virkelighedfjern Label Night

08 okt

Dato

fre. 08. okt. kl. 19.00
100 kr. + gebyr
Dørsalg 130 kr.
Live: Dirt Forge + Kollapse + Quitters + Lucid Grave

Sidste år havde vi det Københavnske label Virkelighedsfjern forbi for at præsentere 5 af deres band. På trods af restriktioner var det en fantastisk aften. Derfor gør vi det igen! I år er de fem bands:

 

Quitters

Upoleret, uprætentiøst rock n 'roll fra rendestenen. Eyehategod møder en masse punk og en snas Hellacopters. Taberrock for vindere!
 

Kollapse

Kollapse har hjemsøgt den europæiske musikscene i over 10 år.
Siden udgivelsen af deres debut 7 ” med Københavns No Fealty, har de spillet en række intense shows i lande som Tyskland, England og Sverige. Mangfoldigheden i deres output har gjort Kollapse til et alsidigt band, og de har optrådt live med en bred palet af bands på tværs af forskellige genrer. Lidenskab og intensitet er bandets drivende kraft og Kollapse har aldrig identificeret sig med nogen musikscene eller genre. Informeret af abstrakt ekspressionistisk kunst, eksistentialisme og at leve i det nordlige Skandinavien, inkorporerer Kollapse lyst, sorg og den iboende menneskelige nødvendighed, at skrige tilbage mod en tom eksistens. Deres musik er et skridt på vejen, brolagt af Edward Munch, Carl Th. Dreyer og Stig Sæterbakkens brutale realisme.

Kollapse tilbyder ingen halvhjertede løsninger eller postmoderne rock ironi, bandet rækker blot ud i verden med blodige og ru hænder.

 

Lucid Grave

Lucid Grave er en smeltedigel for forskellige rockgenrer. Ideen var at lave en stoner / doom band, men det hurtigt udviklet sig til noget andet.
Bandet begyndte i slutningen af 2017 på en tordnende nat i ungdomshuset i København. Viben var ud over det sædvanlige. Det blev begyndelsen på en proces der mundede ud indspilningen af det første album i 2019.

Goddess of Misery blev indspillet i 2019 og udkom i begyndelsen af 2020. Den er produceret Tobias Munk Tønder, der har arbejdet med flere andre undergrundsbands (Gaia, Drukner, Eyes ect.). Lyden af pladen er solidt plantet i stoner / doom, men har elementer af punk, post- og støjrock.
Koncertaktiviteten siden udgivelsen af pladen har ligesom resten af samfundet været gået i stå, men i et mørkt lokale i Nordvest tager en ny plade form.
 

+ TBA

+ TBA