Skab dit event her

Vi skaber bedst, når vi skaber sammen, og her kan den lille idé få lov til at vokse sig stor.

Vi arbejder bedst i gensidigt samarbejde med københavnske musikmiljøer, arrangørgrupper og kulturelle ildsjæle. På Stairway er der plads til at morgendagens koncertarrangører kan udfolde sig og skabe en udviklingsplatform for den rytmiske musikkultur i København.

Derfor har mange af vores koncertproduktioner karakter af et tæt samarbejde med partnere, der ønsker en platform, hvor det eksperimenterende og nyskabende mødes med verdensklassen.

Med en publikumskapacitet på 350 personer har Stairway en størrelse, hvor kulturskabere og koncertarrangører kan udvikle sig fra mindre scener til de større, hvor den lille idé kan vokse sig stor og hvor koncerter kan blive til festivaler. 

Hvad enten I er en etableret arrangørgruppe indenfor en særlig genre, eller om du er musikelsker med en spændende koncertidé, og uanset om eventet er køreklart eller på idéstadiet, så kontakt os endelig omkring et samarbejde. Har du et arrangement i støbeskeen, som vil passe godt ind i på Stairway så send os din projektidé til stairway@kk.dk